Cashflow játék

Hatékony tanulás azoknak, akik anyagi függetlenek akarnak lenni

„A CASHFLOW 202 azt tanítja, hogyan lehet csökkenteni a kockázatot és javítani a befektetés megtérülését, függetlenül attól, hogy emelkedik-e a piac vagy süllyed. Elsajátítható belőle, hogy milyen gyakorlati és gondolkodásmódbeli eszközökkel dolgozik egy technikai befektető. Ilyen eszköz lehet a „shortolás”, a „vételi opció”, az „eladási opció” és a „terpesz”. A befektetők szóhasználatával ezeket a technikákat „fedezeti ügyleteknek” (Hedge) nevezik. Az átlagemberek világában „kockázat elleni biztosításról” beszélnek. Az átlagos befektető úgy gondolja, hogy befektetni kockázatos, mivel ők bármiféle biztosítás nélkül fektetnek be. Az átlagos befektető nem vezetne autót biztosítás nélkül, vagy nem élne orvosi biztosítás nélkül, mégis gyakran fektetnek be anélkül, hogy befektetéseiket biztosítanák. A profi befektető megvédi magát, és akkor is pénzt csinál, ha a piac hirtelen emelkedik vagy süllyed.”

Robert T. Kiyosaki
a CASHFLOW játék alkotója

Cashflow 202

 • Gyakorlott Cashflow 101 játékosoknak ajánlom. Miért? Egy hasonlattal élve: a Cashflow 101 játék ismerete nélkül Cashflow 202-t játszani olyan, mintha valaki úgy akarná megtanulni a szorzótáblát, hogy a számokat sem ismeri.
  A játékalkalmak gyakorisága jelenleg olyan, mint a fehér holló, így a kínálkozó lehetőséget érdemes gyorsan megragadni.
  A Bagolyvár Könyvkiadó irányelvei alapján szervezett Cashflow 202 játékok vezetői:

Cashflow Kids

 • A többi gyerekeknek szóló pénzügyi társasjáték nagyrészt egy kiemelt témával foglalkozik: ingatlannal, a fogyasztói társadalom tökéletes tagjává neveléssel... A Cashflow Kids, azaz Cashflow Gyerekeknek azonban megmutatja, milyen eszközöket használnak a gazdagok: tőzsdét, ingatlanokat, és üzleti lehetőségeket egyaránt.
  A számolni biztosan tudó, a Gyerekeknek szóló játéktól több izgalomra vágyó emberkéknek bátran tudom ajánlani (akár 8-10 éves kortól) a Cashflow 101 játékot.

  Szegeden nagyon sok szeretettel várja a Cashflow Gyerekeknek játékra az érdeklődőket Csurgó Csaba . Helyszín: Szeged-Szentmihály, Új Élet utca 5. sz. A játékosok száma maximum 6 fő. Telefonszám: 70/616-46-32

  További információ a Cashflow 202 és Kids oktató társasjátékokról a kapcsolatnál kérhető.

Kipróbáltuk, ajánljuk

Magyarország első kreatív ingatlanbefektetéssel foglalkozó oldala

Egyszerű, működő, költségtakarékos marketing stratégiák kis- és középvállalatoknak

Milliomos Gondolkodásmód - Életmód - Cashflow - Siker

Gondolkodásmód és pénzügyi intelligencia fejlesztő könyvek

Üzleti és személyiség-fejlesztő könyvek speciális webáruháza

Webhelyünkkel kapcsolatos kérdéseit és észrevételeit várjuk a következő címen: info@cashflowjatek.com
Copyright © 2007 Cashflowjatek.com    Minden jog fenntartva.